
Makaroninės nePicos Iešmeliai Forneza Krosnyje
Ką panaudojam?
Padažas:
Kaip gaminam?
-
Česnakus išspaudžiam Pasigaminam padažą sumaišydami visus padažo ingredientus. Leidžiam pastovėti kol virs makaronai.
-
Makaronus išverdam iki al dente kietumo (100g makaronų = 1L vandens = 10g druskos). Traukiam lauk. Vandenį nupilam.
-
Alyvuoges supjaustom griežinėliais.
-
Virtus makaronus sumaunam ant iešmelių suformuodami padą. Aptepam pasigamintu padažu. Užbarstom tarkuotu sūriu. Išdėliojam dešros gabaliukus, alyvuoges, kukurūzus.
-
Fornezą krosnį paruošiame kepimui 150-300C temperatūroje. Kepimo indą ištepam aliejumi ir įstatom į krosnį. Palaukiam kol įkais. Sudedam iešmelius ir kepam kol sūris išsilydys ir truputį apskrus. Tarpe apsukam, kad vienodžiau keptų.
-
Traukiam lauk.
Skanaus!
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/