Pica įdarytas Portobello arba Portobello nePica. Forneza krosnyje

Bendras Laikas: 50 mins
pinit View Gallery 5 photos

Pica įdarytas Portobello arba Portobello nePica. Forneza krosnyje

Pasiruošimo Laikas 30 mins Gaminimo Laikas 20 mins Bendras Laikas 50 mins

Ingredients

Kaip gaminam?

  1. Grybų vidų išvalom. Kepurėles iš abiejų pusių aptepam alyvuogių aliejumi. Pagardinam druska ir pipirais.
  2. Apverčiam viršūne į apačią. Vidų ištepam picos padažu. Pagardinam itališkų žolelių prieskoniais. Apibarstom sūriu. Išdėliojam dešrelių griežinėlius.
  3. Forneza krosnį paruošiame kepimui. Palaukiam 10-15 minučių kad įkaistų akmuo. Įstatom keptuvę. Palaukiam kol keptuvė įkais.
  4. Sudedam grybines NEpicas ir kepam apie 10-20 min. kol sūris ištirps ir grybai iškeps. Tarpe ir grybus ir keptuvę apsukam, kad vienodžiau keptų.
  5. Skanaus!

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *