Vištienos Kepsniukai-Kebabiukai Forneza Krosnyje

Porcijos: 4 Bendras Laikas: 1 hr 5 mins
Vištienos kepsniukai-kebabiukai su prieskoniais ir daržovėmis iškepti Forneza krosnyje, apšlakstyti sviestiniu padažu su bulvytėmis fri, marinuotais raudonaisiais svogūnais, daržovėmis ir česnakiniu padažu 😇
pinit View Gallery 5 photos

Vištienos Kepsniukai-Kebabiukai Forneza Krosnyje

Pasiruošimo Laikas 30 mins Gaminimo Laikas 35 mins Bendras Laikas 1 hr 5 mins
Porcijos: 4

Ką panaudojam?

Sviestinis padažas:

Kaip gaminam?

  1. Svogūnus, svogūnų laiškus, paprikas, kalendrą supjaustom smulkiai. Nutarkuojam citrinos žievelė. Sumaišom visus ingredientus į vientisą masę.
  2. Suformuojam kebabiukus. Kad lengviau perkelti ant keptuvės suformuojam kebabiukus ant atskirų kepimo popieriaus lakštelių. Dedant į keptuvę užteks tik apversti ir nuimti popieriukus.
  3. Paruošiame Forneza krosnį kepimui. Palaukiam 10-15min. kol įkais akmuo. Įstatom keptuvę. Palaukiam kol keptuvė įkais.
  4. Sudedam kebabiukus ir kepam 5 min. Keptuve apsukam. Kepam dar 5 min. Kebabiukus apverčiam. Kepam dar apie 5 min. Keptuvę apsukam. Kepam dar apie 5 min.
  5. Sviestinis padažas:
    Keptuvėje ištirpdom sviestą. Suberiam prieskonius. Išmaišom. Leidžiam pastovėti kad skoniai pradėtų draugauti.

  6. Pateikiam kebabiukus apšlakstydami sviestiniu padažu su bulvytėmis Fri ir česnakiniu padažu bulvytėms ir ne tik.

    Skanaus! 😊

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *