Kiaulienos Suktinukus Įdarytus Naminiu Varškės Kremo Įdaru ir Apsuktus Bekonu

Bendras Laikas: 1 hr 20 mins
Na ką, po visų ligų 🤒 švenčių 🎉 sniegų ☃️ ir šalčių 🌬, pagaliau palankiai sutapo žvaigždės ✨ ir tik dabar pavyko pirmą kartą šiais metais užkurti kepsninę 🙈 Turbūt daug kam yra buvę, kai jau planuoji ką nors savaitgalį lauke pasikepti. Susiperki ingredientus ✅ Nekantriai lauki to momento kai ramiai sau viską pasiruoši 👨‍🍳 neskubant užsikursi kepsninę 🔥 ir pagaliau ką nors gardaus išsikepsi 😋 Ir štai ateina Toji diena, bet... kaip tyčia pradeda belekaip snigti dideliais, visur limpančias sniego kąsniais ❄️ Negana to, vėjas juos pusto 🌪 Gaunasi kaip ir pūga 💨 Visur viskas aplimpa 🌫 Ką tik iš sniego išvaduota grilio vieta vėl tampa nepravažiuojama (nes aišku kelininkus užklupo netikėtai) 😄 Lentynėlės ir viskas ką atsinešei gamybai prie grilio negailestingai padengiama sniego sluoksniu ⚪️ Ir valymas čia nepadės. Ką darysi? 😟 Susirinksi žaislus ir namo 😞 Nes... ir vėl... ir vėl nepavyko... 😢 Arba vis stebi oro prognozes ir matai, kad savaitgalį sinoptikai nieko gero nežada, tik -17C laipsnių šaltį ir vėją 🥶 Tikras klimato atšilimas. Vo! 👍 Na tai ir vėl, lauksime dar kito savaitgalio 😞 Bet štai pagaliau stebuklas įvyko! Ir užkūrimas pavyko! 🥁 Tai pirmam šiųmečiam užkūrimui, na ir kad per daug nešalti, kepam 👉 Kiaulienos Suktinukus Įdarytus Naminiu Varškės Kremo Įdaru ir Apsuktus Bekonu 😊 Naminę kreminę užtepėlę pasigaminome iš 2.5% kefyro 🍶. Užšaldžius šaldiklyje ir vėliau atšildžius, perkošus per marlę, gausime ypač švelnų varškės kremą 🍚, truputis prieskonių ir puikiai tinka tepti ir ant sumuštinio, na ir mūsų suktinukams 👌
pinit View Gallery 5 photos

Kiaulienos Suktinukus Įdarytus Naminiu Varškės Kremo Įdaru ir Apsuktus Bekonu

Pasiruošimo Laikas 30 mins Gaminimo Laikas 50 mins Bendras Laikas 1 hr 20 mins

Ingredients

Kreminis varškės įdaras:

Garnyrui:

Kaip gaminam?

  1. Prieš dieną įdedam kefyro pakelį į kamerą ir užšaldom. Prieš gaminant iš vakaro traukiam lauk, nupjaunam kartoninio pakelio viršų. Į didelį indą įdedam sietą, įtiesiam marlę, į marlę dedam užšalusį kefyrą nupjautu galu žemyn. Viską uždengiam ir paliekam 6-12 val. atitirpti kambario temperatūroje.
  2. Mėsą supjaustom 1-2 cm. storio kepsniais. Kepsnius dedam tarp maišelių ir paploninam plokščiu mėsos plaktuku. Vytintus pomidorus, žalias alyvuoges ir džiovintas slyvas supjaustom smulkiai. Atitirpusį ir iš kefyro išsiskyrusį vandenį nuspaudžiam per marlę. Marlėje liks švelnus varškės kremas. Sudedam į indą. Pagardinam druska. Suberiam smulkiai pjaustytus vytintus pomidorus, alyvuoges ir slyvas. Pagardinam Itališkais prieskoniais. Išmaišom. Paragaujam ar ko netrūksta. Atidedam į šalį.
  3. Bulves supjaustom skiltelėmis. Apšlakstom aliejumi. Pagardinam druska, pipirais ir paprikos prieskoniais.
  4. Ant stalo dedam paplonintą mėsos kepsnį. Pagardinam druska ir pipirais. Tolygiai paskirstom varškinį įdarą. Susukam į suktinuką.
  5. Ant stalo dedam šoninės juosteles su užkeitimu. Dedam suktinuką, šonus truputį palenkiam po apačią, kad sukant pasislėptų po šoninės juostele. Susukam.
  6. Į kepimo formą išdėliojame suktinukus. Šonuose sudedam bulves. Kepimo formą uždengiam aliuminio folija.
  7. Kepsninę paruošiame kepimui netiesioginėje kaitroje 190-200C temperatūroje. Įstatom kepimo formą ir kepam 40 min.
  8. Nuimam aliuminio foliją ir kepam dar 5-10 minučių kol viršus truputį apskrus.
  9. Traukiam lauk. Pateikiam suktinukus su bulvėmis. Skanaus! 😊

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *