Vištienos Iešmeliai su Parmidžaninėmis Bulvytėmis

Porcijos: 4 Bendras Laikas: 1 hr 30 mins
👉 Vištų šlaunelių 🍗 mėsos iešmeliai 🍢 padengti Čili-Majoneziniu 🌶 marinatu-glazūra, iškepti netiesioginėje 🔥 kaitroje su Parmidžaniniais bulvių šiaudeliais 🍟 😊
pinit View Gallery 4 photos

Vištienos Iešmeliai su Parmidžaninėmis Bulvytėmis

Pasiruošimo Laikas 30 mins Gaminimo Laikas 1 hr Bendras Laikas 1 hr 30 mins
Porcijos: 4

Ką panaudojam?

Bulvių šiaudeliams panaudojam:

Kaip gaminam?

  1. Petražoles supjaustom smulkiai. Sumaišom majonezą, Sweet Chili padažą ir Sriracha padaža.
  2. Vištieną supjaustom gabaliukais. Pagardinam druska, paprikos ir česnakų prieskoniais. Išmaišom.
  3. Sumaunam vištienos gabaliukus ant iešmelių. Iš visų pusių aptepam pasigamintu padažu.
  4. Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 180C temperatūroje. Dedam iešmelius ir kepam 30 min. iki vidinės 74C temperatūros. Tarpe apverčiam.
  5. Kaip gaminam bulves:
  6. Bulves nuplaunam. Supjaustom šiaudeliais. Sudedam į indą. Užpilam šaltu vandeniu. Leidžiam 10-15 min. pamirkti. Traukiam lauk ir nusausinam su popieriniu rankšluosčiu.
  7. Apšlakstom alyvuogių aliejumi. Išmaišom. Pagardinam druska, pipirais. Apibarstom parmidžano sūriu. Išmaišom, kad iš visų pusių pasidengtų. Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui 180C temperatūroje. Ant kepimo tinklelio išdėliojam bulvių šiaudelius ir kepam kol iškeps ir bulvės taps minkštos.
  8. Pateikiam iešmelius su parmidžaninėmis bulvytėmis apibarstydami petražolėmis.

    Skanaus!😊

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *