
Kepsninę paruošiam tiesioginiam kepimui. Įstatom kazaną. Įpilam nemažai aliejaus. Suberiam traiškytus česnakus. Įmetam dvi rozmarino šakeles. Keletą minučių pakaitinam kol pradės skrusti, kad aliejuj atiduotų aromatus. Traukiam lauk. Išmetam.
6 
Palaukiam kol aliejus įkais iki 175-180C temperatūros. Suberiam bulvytes. Karts nuo karto pamaišydami apkepam kol išorė apskrus ir viduje taps minkštos. Traukiam lauk. Pagardinam druska, pipirais ir paprikos prieskoniais. Išmaišom.
7 
Į kazaną sudedam svogūnus. Pamaišydami apkepam kol pradės rusti. Suberiam voveraites ir ausytes. Pamaišydami apkepam kol voveraitės taps minkštos ir išsiskyręs skystis nugaruos. Paragaujam ir nusprendžiam ar/kiek dėsim druskos priklausomai kiek buvo sūdytos ausytės.
8 
Suberiam smulkiai pjaustytus česnakus, čiobrelio lapelius. Grąžinam bulves. Išmaišom ir pamaišydami 2-3 minutes viską pašildom. Traukiam lauk.
9 
Pateikiam apibarstydami marinuotais agurkėliais, svogūnų pusžiedžiais ir laiškais.
Skanaus! 😊