Print Options:

Ančių Krūtinėlės Suktinukas su Daržovėmis

Porcijos 4
Description
👉 Antiena įtrinta švž. rozmarinais, česnakais, apelsinais su medumi, standžiai susukta kartu ir pakepta kartu su daržovėmis keptomis anties taukuose 😇
Ką panaudojam?
  • 4 vienetai Ančių krūtinėlė
  • Druska
  • Švž. rozmarinai
  • Česnakai
  • 1 vienetas Apelsinai
  • Medus (skystas)
  • Daržovės
  • Druska
  • Pipirai
  • Šaloto svogūnai
  • Bulvės
  • Čili pipirai
  • Paprikos
Kaip gaminam?
  1. Pasiruošiam ingredientusPasiruošiam ingredientus

    Švž. rozmarino lapelius, česnakus supjaustom smulkiai. Įtarkuojam apelsino žievę. Įpilam medaus. Viską išmaišom.

  2. Paruošiam antieną

    Ančių krūtinėlės odą įpjaustom kryžmai. Pagardinam druska iš odos pusės. Iš mėsos pusės vos vos.

  3. Susukam krūtinėlesSusukam krūtinėles
    Mėsos pusę įtrinam pasiruoštu mišiniu.
    Krūtinėles sudedam mėsos puse į vidų ir standžiai aprišam kulinarine virve.
  4. Paruošiam daržovesParuošiam daržoves

    Daržoves supjaustom. Sudedam į ketaus keptuvę. Pagardinam druska ir pipirais.

  5. Kepam antieną ir daržovesKepam antieną ir daržoves
    Kepsninę paruošiame kepimui netiesioginėje kaitroje 190C temperatūroje.
    Įstatom keptuvę su daržovėmis. Ant viršaus dedam groteles. Virš keptuvės ant grotelių dedam antieną. Kepam 1.5val. iki vidinės 58C temperatūros. Kas 20min. apverčiam vis ant kito šono, kad vienodai apskrustų. Praėjus maždaug pusei laiko, kai išorė iš visų pusių apskrus, oro sklendes pridarome, kad temperatūra nukristų ir laikytųsi apie 150C laipsnių.
  6. Pateikiam ir ragaujam!Ančių Krūtinėlės Suktinukas su Daržovėmis
    Antieną pjaustom ir pateikiam su daržovėmis iškeptom anties taukuose.
    Skanaus! 😊
...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/

Raktažodžiai: antis,antiena