Print Options:

Aštrūs vištų sparneliai

Aštrūs Grill Vištų Sparneliai
Time
Pasiruošimo Laikas: 20 mins Gaminimo Laikas: 20 mins Bendras Laikas: 40 mins
Porcijos 4
Description

Labai skanūs vištų sparneliai iškepti kepsninėje su aštriu marinatu.

Ką panaudojam?
  • 1.5 kilogramas Vištų sparneliai
  • Ką panaudojam marinatui?
  • 400 gramai Pomidorai savo sultyse
  • Druska
  • Pipirai
  • 4 valgomi šaukštai Cukrus
  • 2 valgomi šaukštai Sojos padažas
  • 1 valgomas šaukštas Obuolių actas
  • Aštrus padažas (Poppamies Naga Jolokia)
  • 1 arbatinis šaukštelis Kario prieskoniai
Kaip gaminam?
  1. Pagaminam marinatąMarinato ingredientai

    Keptuvėje sumaišom visus marinato ingredientus. Sutraiškom pomidorus. Išmaišom. Paragaujam. Jei norime aštriau - įmaišom dar aštraus padažo. Jei per rūgštu - įberiam dar cukraus. Taip subalansuojam skonį pagal save. Pamaišydami paverdam apie 8-10min.
    Traukiam lauk ir paliekam atvėsti. Tada sublenderiuojam į vientisą masę. Paragaujam ar ko nors netrūksta. Aštrumo bijoti nereikia, nes iškepus jo sparneliuose tiek nesijaus kaip grynai marinate.

  2. Paruošiam sparnelius

    Sparnelių odą įpjaustom, dideliam inde sumaišom su marinatu. Paliekam marinuotis šaldytuve 12val. Arba keletą valandų kambario temperatūroje.

  3. Kepam sparneliusKepam sparnelius

    Prieš kepant 1-2val. sparnelius išimam iš šaldytuvo, kad būtų kambario temperatūros.
    Kepam tiesioginėje kaitroje apie 180C temperatūroje apie 20min. kol gražiai apskrus kas 3 min. apversdami.

  4. Pateikiam ir ragaujam!

    Skanaus! 😋

...

Daugiau fotografijų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/112414417627008

Raktažodžiai: receptas,vištų sparneliai,grill,aštrūs,kepsninė