Azijietiška Vištiena su Soba Makaronais ir Daržovėmis
Ką panaudojam?
Kaip gaminam?
-
Vištieną supjaustom juostelėm. Pagardinam druska. Apšlakstom aliejumi. Išmaišom kad visur pasidengtų. Atidedam į šalį. Svogūnus supjaustom išilgais pusžiedžiais. Išardom. Morkas sutarkuojam plonais šiaudeliais. Paprikas supjaustom šiaudeliais. Supjaustom svogūnų laiškus.
-
Pasiruošiam padažo ruošinį:
-
Į indelį išspaudžiam Česnakus. Įpilam sezamo aliejaus, Teriyaki padažo, ryžių acto, Unagi padažo, Sojų padažo. Išmaišom ir paragaujam. Skonį subalansuojam pagal save ragaudami ir dar įpildami ingredientų. Atidedam į šalį.
-
Makaronus verdame 5 min. pagal instrukciją ant pakelio. Perpilam šaltu vandeniu kad nesupiltų. Užpilam sezamų aliejaus. Išmaišom. Atidedam į šalį.
-
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom kazaną. Įpilam truputį aliejaus.
-
Palaukiam kol įkais. Dalimis, kad neatšaltų kazanas, pamaišydami apkepam.
-
Į kazaną grąžinam visą mėsą. Pamaišydami truputį pakaitinam kad visa sušiltų. Suberiam svogūnus. Išmaišom. Pamaišydami keletą minučių apkepam. Svogūnai neturi būti iškepę ir turi likti traškūs.
-
Suberiam morkas. Išmaišom. Pamaišydami porą minučių apkepam.
-
Suberiam paprikas. Išmaišom. Pamaišydami minutę, kitą apkepam.
-
Sudedam makaronus. Supilam padažo ruošinį. Išmaišom. Maišydami keletą minučių pakepam. Traukiam lauk.
-
Pateikiam apibarstydami svogūnų laiškais. Skanaus! 😊
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/
