Buldak Makaronai su Drožta Kiauliena
Ką panaudojam?
Padažas:
Kaip gaminam?
-
Kiaulienos gabalą įdedam valandai, kitai į šaldiklį kad truputį pašaltų ir būtų lengviau drožti. Traukiam lauk ir pridrožiam į didelį indą plonom drožlėm. Apšlakstom aliejumi. Pagardinam druska ir pipirais. Išmaišom, kad visi gabaliukai pasidengtų aliejumi.
-
Morkas supjaustom plonais šiaudeliais. Paprikas supjaustom trikampiais. Svogūnus supjaustom skiltelėm. Grybus paruošiam pagal instrukciją. Česnakus ir imbierą supjaustom smulkiai.
-
Makaronus paruošiam pagal instrukciją. Traukiam iš vandens. Perpilam šaltu vandenių ir apšlakstom sezamų aliejumi, kad nesupiltų.
-
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom kazaną. Įpilam aliejaus. Palaukiam kol įkais iki 175C temperatūros.
-
Dalimis, kad neatšaltų kazanas apkepam mėsą. Traukiam lauk ir atidedam į šalį.
-
Į kazaną suberiam svogūnus. Pamaišydami porą minučių apkepam.
-
Suberiam grybus, papriką, morkas. Pamaišydami 3-5 minutes apkepam iki norimo minkštumo.
-
Suberiam česnakus su imbieru. Išmaišom.
-
Supilam vandenį. Išmaišom. Sudedam Buldako padažą ir džiovintas daržoves/prieskonius. Dedam kitus padažo ingredientus. Išmaišom.
-
Sudedam mėsą. Išmaišom. Paragaujam ar ko netrūksta.
-
Sudedam makaronus. Išmaišom. Pamaišydami truputį pakaitinam kol viskas pasidengs padažu ir sušils. Paragaujam ar ko netrūksta.
-
Traukiam lauk. Pateikiam apibarstydami pjaustytais svogūnų laiškais. Skanaus! 😊
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/
