Kiaulienos gabalą įdedam valandai, kitai į šaldiklį kad truputį pašaltų ir būtų lengviau drožti. Traukiam lauk ir pridrožiam į didelį indą plonom drožlėm. Apšlakstom aliejumi. Pagardinam druska ir pipirais. Išmaišom, kad visi gabaliukai pasidengtų aliejumi.
Dalimis, kad neatšaltų kazanas apkepam mėsą. Traukiam lauk ir atidedam į šalį.
Į kazaną suberiam svogūnus. Pamaišydami porą minučių apkepam.
Suberiam grybus, papriką, morkas. Pamaišydami 3-5 minutes apkepam iki norimo minkštumo.
Sudedam mėsą. Išmaišom. Paragaujam ar ko netrūksta.
Sudedam makaronus. Išmaišom. Pamaišydami truputį pakaitinam kol viskas pasidengs padažu ir sušils. Paragaujam ar ko netrūksta.
Traukiam lauk. Pateikiam apibarstydami pjaustytais svogūnų laiškais. Skanaus! 😊Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/