Print Options:

Camembert sūrio užkandis su priedais Forneza krosnyje

Time
Pasiruošimo Laikas: 20 mins Gaminimo Laikas: 16 mins Bendras Laikas: 36 mins
Porcijos 2
Description

Kas gali būti geriau vėsų rudenišką vakarą už pasimatymą ir romantišką vakarienę dviems 🥰 su karštais užkandžiais lengvai ir greitai sukurtais Forneza krosnyje 🤩
O Forneza šįvakar serviruoja 👉 tįstantis 🧀 Camembert sūris, 🍅 pomidoriukai, 🍄 pievagrybiai ir 🥖 prancūziškas batonas pakepti Forneza krosnyje 🔥 su taure NEalkoholinio 🤫😄 balto vyno 🥂
Svaiginantis startas 😇 ilgėjantiems, bet nenuobodiems rudens vakarams 🍁🍁🍁🫠
P. S. Taip labai patiko, kad padarėm du 😘😄

Ką panaudojam?
  • 2 vienetai Camembert sūris
  • 1 vienetas Prancūziškas batonas
  • Pomidoriukai
  • Rudieji pievagrybiai
  • 1 šlakelis Alyvuogių aliejus
  • 4 sticks Švž. rozmarinas
  • 1 žiupsnelis Svanų druska
  • 1 žiupsnelis Pipirai
  • Švž. petražolės
Kaip gaminam?
  1. Pasiruošiame ingredientus

    Sūrių viršų įpjaustom įstrižai. batoną supjaustom įstrižai riekelėmis. Pomidoriukus įpjaunam per šaknies pusę. Pievagrybius supjaustom griežinėliais. Petražoles pasmulkinam.
    Keptuvės centre dedam sūrį. Apdėliojam batono riekėlėmis, pomidoriukais, pievagrybiais. Apšlakstom alyvuogių aliejumi. Apkaišiojam rozmarino šakelėmis.
    Pomidoriukus ir grybus pagardinam svanų druska ir pipirais.

  2. Kepam Forneza krosnyje

    Forneza krosnį paruošiam kepimui 200- 250C temperatūroje. Palaukiam 15-20 min. kol įkais. Ugnį sumažiname iki minimumo. Dedam keptuvę su visais gardumynais ir karts nuo karto apsukdami kepam viską keletą minučių kol apskurs batonas. Ugnį išjungiame ir įkaitusioje krosnyje kepam dar 5-10 min. apsukdami keptuvę kol sūris pradės lydytis ir grybai su pomidorais bus tinkamos kondicijos.

  3. Pateikiam ir ragaujam!

    Traukiam lauk ir pateikiam apibarstydami švž. petražolėm.

    Skanaus! 😊

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/

Raktažodžiai: Camembert sūrio užkandis, Forneza krosnis