Greitas Korėjietiškas Aštrus Ramenas su Grilinta Jautiena ir Kreminiu Padažu

Porcijos: 4 Bendras Laikas: 24 hrs 15 mins
🥩 Jautienos steikai (LIDL'iniai 🤷‍♂️) 24val. marinuoti Sojų padažo ⚫️ - Korėjietiškos Gochujang čili pastos 🌶 marinate. Iškepti ant ketaus grotelių 1min. + 1min.+ 1min. + 1min. Uždengti pailsėti kol paruošim sultinį ir makaronus. 🍵 Sultinys: Jau paruoštas vištienos (arba jautienos) sultinys 🍵 (nes gi Greitas, nu 😁), Gochujang čili pasta 🌶 sojų padažas ⚫️ ryžių actas 🍾 sezamo aliejus 🌻 ⚪️ Kreminis padažas: majonezas 🥛 Sriracha padažas 🌶 sezamo aliejus 🌻 česnakų prieskoniai 🧄 druska 🧂 Taip pat - makaronai, svogūnų laiškai, kepintos sezamo sėklos. O gal dar ir čili aliejus? 👌 Sotu ir pikantiškai maloniai nuteikia gomurį 😘
pinit View Gallery 4 photos

Greitas Korėjietiškas Aštrus Ramenas su Grilinta Jautiena ir Kreminiu Padažu

Pasiruošimo Laikas 24 hrs Gaminimo Laikas 15 mins Bendras Laikas 24 hrs 15 mins
Porcijos: 4

Ką panaudojam?

Ramenas:

Kreminis padažas:

Taip pat:

Kaip gaminam?

  1. Marinuojam mėsą: inde sumaišom sojų padažą, Gochujang pastą, sezamo aliejų, rudąjį cukrų, išspaudžiam česnako skilteles, pagardinam pipirais. Sudedam steikus. Išmaišom. Uždengiam ir dedam į šaldytuvą marinuotis 12-24 val.
  2. Gaminam kreminį padažą: inde sumaišom majonezą, Sriracha padažą, sezamo aliejų, česnakų prieskonius. Paragaujam. Jei reikia, rūgštumą subalansuojam įberdami cukraus. Uždengiam ir dedam į šaldytuvą pastovėti.
  3. Jautieną išimam iš šaldytuvo prieš kepant bent 30 min. kad sušiltų iki kambario temperatūros.
  4. Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui 200-220 temperatūroje. Įstatom ketaus groteles. palaukiam kol įkais.
  5. Dedam jautienos kepsnius ir kepam iš abiejų pusių 1min+1min+1min+1min iki vidinės 54-57C temperatūros. Traukiam lauk. Uždengiam ir paliekam pastovėti šiltai.
  6. Į kepsninę įstatom ketaus puodą. Supilam sultinį. Sudedam čili pastą, sojų padažą, ryžių actą, sezamo aliejų. Išmaišom, kad ištirptų čili pasta. Paragaujam. Jei reikia - pagardinam druska. Kai sultinys užvirs sudedam makaronus. Verdam trumpai, iki al dente kietumo. Traukiam lauk.
  7. Sultinį su makaronais paskirstom į porcijas - supilam į dubenėlius.
  8. Jautienos kepsnius supjaustom skersai skaidulų. Dedam į dubenėlius su sultiniu ir makaronais. Ant viršaus kreminio padažo, smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų. Užbarstom sezamo sėklų. Įpilam čili aliejaus.

    Skanaus! 😊

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *