Marinuojam mėsą: inde sumaišom sojų padažą, Gochujang pastą, sezamo aliejų, rudąjį cukrų, išspaudžiam česnako skilteles, pagardinam pipirais. Sudedam steikus. Išmaišom. Uždengiam ir dedam į šaldytuvą marinuotis 12-24 val.
Gaminam kreminį padažą: inde sumaišom majonezą, Sriracha padažą, sezamo aliejų, česnakų prieskonius. Paragaujam. Jei reikia, rūgštumą subalansuojam įberdami cukraus. Uždengiam ir dedam į šaldytuvą pastovėti.
Dedam jautienos kepsnius ir kepam iš abiejų pusių 1min+1min+1min+1min iki vidinės 54-57C temperatūros. Traukiam lauk. Uždengiam ir paliekam pastovėti šiltai.
Į kepsninę įstatom ketaus puodą. Supilam sultinį. Sudedam čili pastą, sojų padažą, ryžių actą, sezamo aliejų. Išmaišom, kad ištirptų čili pasta. Paragaujam. Jei reikia - pagardinam druska. Kai sultinys užvirs sudedam makaronus. Verdam trumpai, iki al dente kietumo. Traukiam lauk.
Jautienos kepsnius supjaustom skersai skaidulų. Dedam į dubenėlius su sultiniu ir makaronais. Ant viršaus kreminio padažo, smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų. Užbarstom sezamo sėklų. Įpilam čili aliejaus.
Skanaus! 😊
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/