
Gruzdinta Česnakinė Parmidžaninė Vištiena
Aprašymas
👉 Vidinė vištienos file pamarinuota grietinėlės marinate, apvoliota miltuose ir kukurūzų krakmole su prieskoniais, gruzdinta aliejuje, padengta česnakiniu parmidžano padažu, pateikta su bulvytėmis fri 👌
Ką panaudojam?
Česnakinis Parmidžano Padažas:
Marinatas:
Paniravimas:
Papildomas padažas vištienai ir bulvytėms:
Kaip gaminam?
-
Pamarinuojam vištieną: Sumaišom marinato ingredientus. Sudedam vištieną ir marinuojam šaldytuve nuo keletos valandų iki paros.
-
Traukiam lauk. Dideliam inde sumaišom miltus, kukurūzų krakmolą, česnakų granules, svogūnų granules, druską ir pipirus. Apvoliojam vištienos gabaliukus.
-
Pasigaminam parmidžano padažą: česnakus išspaudžiam arba sutarkuojam. Čili pipirą supjaustom smulkiai. Sumaišom visus parmidžano padažo ingredientus. Leidžiam pastovėti kol gruzdinsim vištieną.
-
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom ketaus puodą. Supilam aliejų. Palaukiam kol įkais iki 175C temperatūros. Dalimis, kad neatšaltų aliejus, gruzdinam vištieną. Ištraukiam ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejų.
-
Suberiam vištienos gabaliukus į pasiruoštą česnakinį parmidžano padažą. Išmaišom, kad visur pasidengtų.
-
Pateikia su bulvytėmis fri ir papildomu padažu.
Skanaus! 😊
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/