Print Options:

Kiaulienos Iešmeliai 🍡🍡🍡 a la Tailandietiški Forneza Forno 13 Krosnyje 🔥

Porcijos 4
Description

Kas pasakė, kad Forneza tik picoms? 😁
Puikiai tinka ir kai nori pasikepti mėsikės lauke gryname ore, na pavyzdžiui kad ir balkone 😄

Ką panaudojam?
  • 970 gramai Kiaulienos sprandinė
  • Svogūnų laiškai (kotai)
  • 4 valgomi šaukštai Ryžių actas
  • 2 arbatiniai šaukšteliai Imbiero prieskoniai
  • 4 valgomi šaukštai Sojų padažas
  • 5 valgomi šaukštai Miltai
  • 150 mililitrai Alus
  • BBQ prieskoniai (Poppamies Burgers&Ribs)
Kaip gaminam?
  1. Pasiruošiame ingredientus

    Mėsą supjaustom nedideliais gabaliukais. Suberiam į indą. Svogūnų laiškų kotus supjaustom griežinėliais.
    Supilam ryžių actą, imbiero prieskonius, sojų padažą, miltus, alų. Išmaišom, kad visur pasidengtų. Paliekam marinuotis kambario temperatūroje bent 1val. bet geriau keletą valandų.
    Mėsą traukiam lauk ir sumaunam ant iešmelių.

  2. Pasiruošiam Forneza krosnį kepimui

    Fornezą krosnį paruošiame kepimui apie 250-300C temperatūroje. Paulaukiam 15min. kol įkais akmuo.
    Į keptuvę įpilam truputį aliejaus. Įstatom į krosnelę ir palukiam kol keptuvė įkais.

  3. Kepam iešmelius

    Sudedam iešmelius ir kepam pavartydami, apsukdami keptuvę ir sukeisdami vietomis kol iš visų pusių apkeps.

  4. Baigiam gaminti iešmelius

    Traukiam lauk. Apibarstom BBQ prieskoniais ir kepam dar po minutę iš visų pusių kol apskrus.
    Traukiam lauk.

  5. Pateikiam ir ragaujam!

    Pateikiam su laukiniais ryžiais, žalumynais ir čili aliejumi 👌

    Skanaus! 😊

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/

Raktažodžiai: iešmeliai,kiauliena,Tailandas,Forneza