Print Options:

Kiaulienos Kepsniai Kreminiame Grybų Padaže

Kiaulienos Kepsniai Kreminiame Grybų Padaže
Time
Pasiruošimo Laikas: 15 mins Gaminimo Laikas: 40 mins Bendras Laikas: 55 mins
Porcijos 4
Ką panaudojam?
  • 4 vienetai Kiaulienos sprandinė (kepsniai)
  • 1 arbatinis šaukštelis Paprikos prieskoniai
  • 1 arbatinis šaukštelis Česnakų granulės
  • Druska
  • Pipirai
  • Aliejus
  • Ką panaudojam padažui?
  • Aliejus
  • 2 valgomi šaukštai Sviestas
  • 2 stiklinės Rudieji pievagrybiai
  • 5 skiltelės Česnakai
  • 1 arbatinis šaukštelis Itališki prieskoniai
  • 1.5 stiklinė Grietinėlė (36%)
  • 0.5 stiklinės Vištienos sultinys
  • 1 valgomas šaukštas Švž. petražolės
  • Druska
  • Pipirai
Kaip gaminam?
    Pasiruošiam ingredientus
  1. Pievagrybius supjaustom plonais griežinėliais. Česnakus sutraiškom. Švž. petražoles supjaustom smulkiai.
    Mėsai leidžiam 15min. pastovėti kambario temperatūroje. Mažam inde sumaišom paprikos prieskonius, česnakų granules. Kepsnius nusausinam su popieriniu rankšluoščiu. Apšlakstom aliejumi ir iš abiejų pusių apibarstom prieskonių mišiniu, pagardinam druska ir pipirais.

  2. Apkepam mėsą
  3. Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom ketaus grotas. Įkaitinam iki 200C temperatūros. Apkepam kepsnius iš abiejų pusių po 3-5 minutes, kol apskrus. Neperkepam! Traukiam lauk, uždengiam ir atidedam į šalį šiltai.

  4. Gaminam padažą
  5. Apkepam grybus

    Įstatom ketaus keptuvę. Įpilam šlakelį aliejaus ir ištirpinam sviestą. Suberiam grybus. Pamaišydami kepam kol paruduos.

  6. Gaminam padažąGaminam padažą

    Sudedam traiškytus česnakus, itališkus prieskonius, petražoles. Pamaišydami 0.5 min. pakepam.
    Supilam sultinį, grietinėlę, išmaišom. Leidžiam užvirti ir pamaišydami paverdam 3-4 minutes kol truputį sutirštės. Paragaujam. Pagal skonį pagardinam druska, pipirais.

  7. Grąžinam mėsą ir pašildom

    Į keptuvę sudedam mėsos kepsnius, supilam inde susikaupusias sultis. Pakaitiniam 2-3 minutes, kad kepsniai sušiltų.

  8. Pateikiam ir ragaujam!
  9. Kiaulienos Kepsniai Kreminiame Grybų Padaže

    Pateikiam apibarstydami likusiomis smulkiai pjaustytomis petražolėmis.

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/120932043441912

Raktažodžiai: kiauliena,kreminis grybų padažas,grill