Print Options:

Kiaulienos Nugarinės Kepsneliai su Balzaminiu Aviečių BBQ Padažu

Time
Pasiruošimo Laikas: 20 20 mins Gaminimo Laikas: 10 10 mins Bendras Laikas: 30 mins
Porcijos 4
Ką panaudojam?
  • Kiaulienos nugarinės kepsniai
  • Druska
  • Pipirai
  • Aliejus
  • Padažas
  • 1 stiklinė Švž. Avietės
  • 0.25 stiklinės Kečupas
  • 1 valgomas šaukštas Aviečių uogienė
  • 1 valgomas šaukštas Medus
  • 1 valgomas šaukštas Baltas Balzamico actas
  • 0.5 valgomi šaukštai Sojų padažas
  • Sriracha padažas
  • 1 skiltelė Česnakai
  • 0.5 arbatiniai šaukšteliai Vorčesterio padažas
  • 0.5 arbatiniai šaukšteliai Dižono garstyčios
Kaip gaminam?
  1. Pasiruošiam ingredientus ir padažąPasiruošiam ingredientus

    Česnakus išspaudžiam. Visus padažo ingredientus sumaišom į vientisą padažą.
    Kepsnelių riebalinį sluoksnį įpjaustom, kad kepant kepsnys neišsilenktų.
    Apšlakstom aliejumi. Iš abiejų pusių pagardinam druska ir pipirais.

  2. Kepam kepsnelius

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui 200C temperatūroje.
    Sudedam kepsnelius ant įkaitintų grotelių ir kepam 3-5 minutes kol truputį parus.
    Apverčiam ir kepam dar apie 5 minutes, kol iškeps. Neperkepam!

  3. Pateikiam ir ragaujam

    Pateikiam su pagamintu naminiu BBQ padažu.

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/354730653395382

Raktažodžiai: kiauliena,nugarinė,avietės,bbq