Supjaustom mėsą šašlykiniais gabaliukais. Sudedam į indą. Supilam svogūnų sultis, pomidorų sultis, pagardinam druska ir pipirais. Sudedam kvapniuosius pipirų žirnelius, lauro lapelius. Viską išmaišom. Uždengiam ir paliekam keletai valandų kambario temperatūroje. Statom į šaldytuvą marinuotis 24-48val.
Mėsą traukiam lauk. Sumaunam ant iešmų. Dar apibarstom švž. maltais pipirais. Prikaišiojam česnako skiltelių. Apvyniojam aliuminio folija. Apspaudžiam. Galus užspaudžiam.
Dedam aliuminiu apvyniotus iešmus ir kepam pavartydami apie 30-40 min. Traukiam lauk.
Nuimam aliuminio foliją. Iešmus grąžinam į kepsninę ir tiesioginėje kaitroje, pastoviai vartant truputį apskrudinam. Atsargiai! Kils liepsnos!
Gabaliukus aptepam iš visų pusių padažų mišiniu. Dar truputį pavartydami pakepam kol karamelizuosis. Traukiam lauk.
Mėsos gabaliukus numaunam nuo iešmų ir sudedam i ketaus puodą ant svogūnų. Puodą uždengiam Statom į kepsninę. Kepsninę uždengiam ir paliekam viską pastovėti dar 5-10 minučių. Traukiam lauk.
Pateikiam su duonelėm, svogūnų ir čiliukų žiedais.
Skanaus! 😊
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/