Kiaulienos Suktinukus Įdarytus Naminiu Varškės Kremo Įdaru ir Apsuktus Bekonu
Ingredients
Kreminis varškės įdaras:
Garnyrui:
Kaip gaminam?
-
Prieš dieną įdedam kefyro pakelį į kamerą ir užšaldom. Prieš gaminant iš vakaro traukiam lauk, nupjaunam kartoninio pakelio viršų. Į didelį indą įdedam sietą, įtiesiam marlę, į marlę dedam užšalusį kefyrą nupjautu galu žemyn. Viską uždengiam ir paliekam 6-12 val. atitirpti kambario temperatūroje.
-
Mėsą supjaustom 1-2 cm. storio kepsniais. Kepsnius dedam tarp maišelių ir paploninam plokščiu mėsos plaktuku. Vytintus pomidorus, žalias alyvuoges ir džiovintas slyvas supjaustom smulkiai. Atitirpusį ir iš kefyro išsiskyrusį vandenį nuspaudžiam per marlę. Marlėje liks švelnus varškės kremas. Sudedam į indą. Pagardinam druska. Suberiam smulkiai pjaustytus vytintus pomidorus, alyvuoges ir slyvas. Pagardinam Itališkais prieskoniais. Išmaišom. Paragaujam ar ko netrūksta. Atidedam į šalį.
-
Bulves supjaustom skiltelėmis. Apšlakstom aliejumi. Pagardinam druska, pipirais ir paprikos prieskoniais.
-
Ant stalo dedam paplonintą mėsos kepsnį. Pagardinam druska ir pipirais. Tolygiai paskirstom varškinį įdarą. Susukam į suktinuką.
-
Ant stalo dedam šoninės juosteles su užkeitimu. Dedam suktinuką, šonus truputį palenkiam po apačią, kad sukant pasislėptų po šoninės juostele. Susukam.
-
Į kepimo formą išdėliojame suktinukus. Šonuose sudedam bulves. Kepimo formą uždengiam aliuminio folija.
-
Kepsninę paruošiame kepimui netiesioginėje kaitroje 190-200C temperatūroje. Įstatom kepimo formą ir kepam 40 min.
-
Nuimam aliuminio foliją ir kepam dar 5-10 minučių kol viršus truputį apskrus.
-
Traukiam lauk. Pateikiam suktinukus su bulvėmis. Skanaus! 😊
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/
