Mėsą supjaustom 1-2 cm. storio kepsniais. Kepsnius dedam tarp maišelių ir paploninam plokščiu mėsos plaktuku. Vytintus pomidorus, žalias alyvuoges ir džiovintas slyvas supjaustom smulkiai. Atitirpusį ir iš kefyro išsiskyrusį vandenį nuspaudžiam per marlę. Marlėje liks švelnus varškės kremas. Sudedam į indą. Pagardinam druska. Suberiam smulkiai pjaustytus vytintus pomidorus, alyvuoges ir slyvas. Pagardinam Itališkais prieskoniais. Išmaišom. Paragaujam ar ko netrūksta. Atidedam į šalį.
Ant stalo dedam paplonintą mėsos kepsnį. Pagardinam druska ir pipirais. Tolygiai paskirstom varškinį įdarą. Susukam į suktinuką.
Į kepimo formą išdėliojame suktinukus. Šonuose sudedam bulves. Kepimo formą uždengiam aliuminio folija.
Kepsninę paruošiame kepimui netiesioginėje kaitroje 190-200C temperatūroje. Įstatom kepimo formą ir kepam 40 min.
Nuimam aliuminio foliją ir kepam dar 5-10 minučių kol viršus truputį apskrus.
Traukiam lauk. Pateikiam suktinukus su bulvėmis. Skanaus! 😊Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/