Mėsą supjaustom 3-4cm dydžio gabaliukais. Pagardinam druska ir pipirais. Svogūnus ir česnakus supjaustom smulkiai. Šoninės juosteles supjaustom plokštelėm. Morkas supjaustom 1cm storio griežinėliais. Salierų stiebus supjaustom griežinėliais.
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom Grandfeu ketaus puodą. Įpilam ir įkaitinam aliejų. Dalimis, kad neatšaltų puodas apkepam mėsą. Traukiam lauk ir atidedam į šalį.
Suberiam svogūnus ir česnakus. Pamaišydami porą minučių apkepam.
Sudedam šoninės juosteles. Išmaišom. Pamaišydami apkepam kol parus.
Sudedam morkas ir salierus. Išmaišom. Pamaišydami keletą minučių apkepam.
Supilam alų ir sultinį. Sudedam pomidorų pastą. Gerai viską išmaišom, kad pasta ištirptų.
Sudedam čiobrelių prieskonius. Sumetam lauro lapelius. Grąžinam apkeptą mėsą kartu su išsiskyrusiomis sultimis. Išmaišom.
Pateikiam su bulvių koše.
Skanaus! 🙂
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/