Print Options:

Krevetės su Fettuccine Makaronais Alfredo Padaže su Pelėsiniu Sūriu

Krevetės su Fettuccine makaronais Alfredo padaže su pelėsiniu sūriu
Time
Pasiruošimo Laikas: 15 15 mins Gaminimo Laikas: 30 30 mins Bendras Laikas: 45 mins
Porcijos 2
Description

Lengva, greita, skani vakarienė.

Ką panaudojam?
  • 300 gramai Krevetės (didžiosios)
  • Aliejus
  • 30 gramai Sviestas
  • 4 skiltelės Česnakai
  • Makaronai (Fettuccine)
  • 350 gramai Grietinėlė (36%)
  • Sūris su mėlynuoju pelėsiu
  • Druska
  • Švž. malti j. pipirai
  • Švž. petražolės
  • Paprikos prieskoniai
Kaip gaminam?
  1. Pasiruošiam ingredientusPasiruošiam ingredientus

    Krevetes išlukštenam, įpjaunam ir išvalom vidų. Česnakus išspaudžiam. Pelėsinį sūrį truputį pasmulkinam, kad greičiau tirptų.
    Išsiverdam makaronus sūdytame vandenyje. Verdam mažiau nei al dente. Nedaverdam. Nupilam vandenį, užpilam šlakelį aliejaus ir išmaišom, kad nesuliptų.

  2. Apkepam krevetes

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom Grandfeu ketaus puodą. Įpilam šlakelį aliejaus. Įdedam ir ištirpinam sviestą. Sudedam česnakus. Permaišom.
    Suberiam krevetes. Pavartydami kepam 4-5 min.

  3. TroškinamTroškinam

    Supilam grietinėlę. Sudedam pelėsinį sūrį. Išmaišom. Pamaišydami leidžiam pasitroškinti ir sūriui ištirpti.
    Pagardinam švž. maltais j. pipirais. Išmaišom. Paragaujam ir nusprendžiam kiek įberti druskos. Jei reikia pagardinam druska.
    Sudedam išvirtus makaronus. Atsargiai pamaišydami troškinam 2-3 minutes. Leidžiam makaronams sugerti grietinėlę. Traukiam lauk.

  4. Pateikiam ir ragaujam!Krevetės su Fettuccine makaronais Alfredo padaže su pelėsiniu sūriu

    Pateikiam apibarstydami smulkintais petražolių lapeliais ir paprikos prieskoniais.

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/166747615527021

Raktažodžiai: krevetės,makaronai,grandfeu,alfredo,padažas,fettuccine