Pasiruošiam marinatą-padažą: Svogūnus, 3 pomidorus ir česnakus supjaustom smulkiai. Mėsą supjaustom gabalais. Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 200-210C temperatūroje. Sudedam čili pipirus, į kompanija porą didelių pomidorų. Kepam 15-20 min. Kol paskrus. Traukiam lauk ir atidedam į šalį.
Į kepsninę įstatom ketaus keptuvę. Įpilam truputį aliejaus. Suberiam smulkiai pjaustytus svogūnus ir pomidorus. Pamaišydami 5 min. apkepam kol suminkštės. Suberiam česnakus. Keletą minučių pamaišydami apkepam. Traukiam lauk.
Gaminam patiekalą:
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom Grandfeu ketaus puodą. Supilam mėsą kartu su padažu. Supilam 3-4 stiklines jautienos sultinio. Išmaišom. Užverdam. Puodą uždarom. Kepsninę uždarom. Oro sklendes paliekam praviras pusiau. Troškinam viską 3 val., kol mėsą bus minkšta ir lengvai irs. Tarpe patikrinam, permaišom, paragaujam. Jei reikia, dar pagardinam druska ar pipirais. Rūgštumą subalansuojam įberdami cukraus. Mėsą išimam, suplėšom ir grąžinam atgal į puodą. Suberiam kukurūzus be skysčio. Išmaišom. Truputį pakaitinam, kad viskas sušiltų. Traukiam lauk.
Pateikiam karštą užtarkuodami truputį sūrio, kad tirptų. Apibarstydami raudonaisiais svogūnais, kalendra, čili pipirais, apšlakstom laimo sultimis.
Skanaus! 😊Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/