Print Options:

Labai Skanūs Vištų Sparneliai ant Iešmų

Time
Pasiruošimo Laikas: 12 hrs Gaminimo Laikas: 15 mins Bendras Laikas: 12 hrs 15 mins
Porcijos 4
Ką panaudojam?
  • 1.5 kilogramas Vidinės vištų sparnelių dalys
  • 0.5 vienetai Apelsinai
  • 20 mililitrai Laimo sultys
  • 50 mililitrai Aliejus
  • 50 mililitrai Sojų padažas
  • 1 valgomas šaukštas Česnakų prieskoniai
  • 1 valgomas šaukštas Džiovinti pomidorai (traiškyti arba malti)
  • 1 valgomas šaukštas BBQ Prieskoniai vištienai
  • 0.5 valgomi šaukštai Pipirai
  • 70 mililitrai Klevų sirupas
Kaip gaminam?
  1. Pasiruošiam marinatą ir marinuojam sparnelius

    Į didelį indą sumaišom marinato ingredientus:
    Pusę apelsino nuplaunam ir į indą nutarkuojam apelsino odelę (tik išorę, be baltos dalies).
    Iš apelsino puselės išspaudžiam sultis.
    Supilam laimo sultis.
    Supilam aliejų, sojų padažą.
    Suberiam česnako prieskonius, džiovintus pomidorus, BBQ vištienos prieskonius. Pagardinam pipirais.
    Supilam klevų sirupą.
    Išmaišom. Paragaujam ar ko netrūksta.
    Suberiam sparnelius. Gerai išmaišom ir marinuojam šaldytuve 12-24 val.

  2. Kepam sparneliusKepam sparnelius

    Sparnelius sumaunam ant iešmų.
    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Anglys turi būti pilna išdegę arba dėti nedaug anglių.
    Anglis gausiai apibarstom druska, kad nekiltų liepsnos.
    Kepam sparnelius vartant apie 15 min. kol iškeps.

  3. Pateikiam ir ragaujam

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT

Raktažodžiai: višitena,sparneliai