
Česnakus išspaudžiam Pasigaminam padažą sumaišydami visus padažo ingredientus. Alyvuoges supjaustom griežinėliais. Leidžiam pastovėti kol virs makaronai.
Makaronus išverdam iki al dente kietumo (100g makaronų = 1L vandens = 10g druskos). Traukiam lauk. Vandenį nupilam.

Virtus makaronus sumaunam ant iešmelių suformuodami padą. Aptepam pasigamintu padažu. Užbarstom tarkuotu sūriu. Išdėliojam dešros gabaliukus, alyvuoges, kukurūzus.
Forneza krosnį paruošiame kepimui 150-300C temperatūroje. Kepimo indą ištepam aliejumi ir įstatom į krosnį. Palaukiam kol įkais.

Sudedam iešmelius ir kepam kol sūris išsilydys ir truputį apskrus. Tarpe apsukam, kad vienodžiau keptų.
Traukiam lauk.

Serviruojam.
Skanaus!
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/