Print Options:

Parūkyta Kiaulienos Šoninė Kazane su Bulvėmis

Time
Pasiruošimo Laikas: 30 mins Gaminimo Laikas: 120 mins Bendras Laikas: 2 hrs 30 mins
Porcijos 6
Ką panaudojam?
  • 1 kilogramas Kiaulienos šoninė (su oda)
  • 1 kilogramas Bulvės
  • Aliejus
  • 4 vienetai Svogūnai
  • 16 skiltelės Česnakai
  • 2 Čili pipirai
  • Druska
  • Švž. malti pipirai
  • Poppamies Sriracha Rub prieskoniai
  • 170 gramai Paprikos
  • Marinuoti agurkėliai
  • Raudonieji svogūnai
  • Obuolių actas
  • Cukrus
  • Druska
  • Pipirai
  • Aliejus
Kaip gaminam?
  1. Pasiruošiam ingredientus

    Kiaulienos šoninę supjaustom kubais, užpilam truputį aliejaus, apibarstom Sriracha prieskoniais. Išmaišom.
    Bulves supjaustom ketvirčiais. Svogūnus supjaustom pusžiedžiais. Česnakus ir čili pipirus supjaustom smulkiai.

  2. Pamarinuojam raudonuosius svogūnus

    Raudonuosius svogūnus supjaustom žiedais. Užpilam aliejaus, šlakelį acto, cukraus. Pagardinam druska ir pipirais. Išmaišom ir paliekam marinuotis kambario temperatūroje iki kol pagaminsim mėsą su bulvėmis.

  3. Parūkom šoninęParūkom šoninę

    Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 100-110C temperatūroje. Įmetam 1-2 rūkymo kaladėles ir žemoje temperatūroje 1 val. rūkom.
    Traukiam lauk. Supjaustom mažesniais gabaliukais.

  4. Iškepam bulves

    Kepsninę paruošime tiesioginiam kepimui. Įstatom kazaną ir įkaitinam aliejų.
    Suberiam ir apkepam bulves, kol apskrus. Bulvės turi pilnai iškepti. Traukiam lauk.

  5. Apkepam mėsąApkepam mėsą

    Sudedam ir pamaišydami apkepam mėsą kad apskrustų.

  6. Apkepam svogūnus

    Suberiam svogūnus. Pamaišydami pakepam.

  7. Apkepam paprikas ir čili pipirus

    Suberiam svogūnus. Pamaišydami pakepam. Suberiam paprikas, pusę česnakų ir visus čili pipirus. Pamaišydami apkepam kol parus. Įberiam Sriracha prieskonių. Pagardinam druska ir pipirais.Išmaišom.

  8. Užbaigiam patiekalą

    Pamaišydami pakaitinam, kad visi skoniai persimaišytų ir bulvės sušiltų.
    Paragaujam ar ko netrūksta. Jei reikia dar pagardinam druska, pipirais ar prieskoniais.

  9. Pateikiam ir ragaujamParūkyta Kiaulienos Šoninė Kazane su Bulvėmis

    Pateikiam apibarstydami smulkiai pjaustytais česnakais, krapais su marinuotais raudonaisiais svogūnais ir agurkėliais.

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/311103347758113

Raktažodžiai: šoninė,kiauliena,kazanas,bulvės