
Pica įdarytas Portobello arba Portobello nePica. Forneza krosnyje
Ingredients
Kaip gaminam?
-
Grybų vidų išvalom. Kepurėles iš abiejų pusių aptepam alyvuogių aliejumi. Pagardinam druska ir pipirais.
-
Apverčiam viršūne į apačią. Vidų ištepam picos padažu. Pagardinam itališkų žolelių prieskoniais. Apibarstom sūriu. Išdėliojam dešrelių griežinėlius.
-
Forneza krosnį paruošiame kepimui. Palaukiam 10-15 minučių kad įkaistų akmuo. Įstatom keptuvę. Palaukiam kol keptuvė įkais.
-
Sudedam grybines NEpicas ir kepam apie 10-20 min. kol sūris ištirps ir grybai iškeps. Tarpe ir grybus ir keptuvę apsukam, kad vienodžiau keptų.
-
Skanaus!
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/