Include in Print View:
Title
Recipe Content
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Print
Increase Text
Decrease Text
Pica įdarytas Portobello arba Portobello nePica. Forneza krosnyje
Pasiruošimo Laikas
30 mins
Gaminimo Laikas
20 mins
Bendras Laikas
50 mins
Gaminimo Būdas:
Forneza krosnyje
Ingredients
Portobello grybai
Alyvuogių aliejus
Druska
Pipirai
Picos padažas
Rūkytos/vytintos dešrelės
Itališkų žolelių prieskoniai
Mozzarella sūris
(tarkuotas)
Svž. Bazilikas
Kaip gaminam?
1
Grybų vidų išvalom. Kepurėles iš abiejų pusių aptepam alyvuogių aliejumi. Pagardinam druska ir pipirais.
2
Apverčiam viršūne į apačią. Vidų ištepam picos padažu. Pagardinam itališkų žolelių prieskoniais. Apibarstom sūriu. Išdėliojam dešrelių griežinėlius.
3
Forneza krosnį paruošiame kepimui. Palaukiam 10-15 minučių kad įkaistų akmuo. Įstatom keptuvę. Palaukiam kol keptuvė įkais.
4
Sudedam grybines NEpicas ir kepam apie 10-20 min. kol sūris ištirps ir grybai iškeps. Tarpe ir grybus ir keptuvę apsukam, kad vienodžiau keptų.
5
Skanaus!
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje:
https://www.facebook.com/GoGrill.LT/