Įpilam truputį aliejaus. Sudedam svogūnus, česnakus ir imbierą. Pamaišydami apkepam kol pradės rusti ir pradės sklisti aromatai.
Supilam pasiruoštą sultinį. Suberiam mėsą. Išmaišom. Palaukiam kol pradės burbuliuoti. Supilam Hoisin padažą, ryžių actą, žuvų padažą, sezamo aliejų, saldžiaaštrį padažą, pagardinam druska ir pipirais. Pagal norimą aštrumą įpilam Sriracha padažo. Išmaišom. Pamaišydami paverdam dar 10-20 min. Paragaujam ar ko netrūksta.Sudedam makaronus. Pamaišydami verdam kol makaronai išvirs. Paragaujam ar ko netrūksta. Traukiam lauk.
Pateikiam apibarstydami smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais, čili pipirais su skystai virtais kiaušiniais.
Skanaus! 😊
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/