
Sūrainis Bagetėje Forneza Krosnyje
Aprašymas
Kas sūrainių nepavalgo, tas didžiausias tinginys 😄
Ką panaudojam?
Padažas
Kaip gaminam?
-
Svogūnus supjaustom smulkiai.
-
Mėsą pagardinam BBQ prieskoniais, sudedam svogūnus. Išmaišom.
-
Agurkėlius supjaustom griežinėliais.
-
Nuo batono nupjaunam galus. Supjaustom porcijiniais gabalais.
-
Perpjaunam plokščiai per pusę. Išskaptuojam vidų.
-
Sudedam plėšytą sūrį, marinuoto agurkėlio griežinėlius.
-
Tolygiai aplipdom mėsa.
-
Forneza krosnį paruošiam kepimui. Įstatom keptuvę. Palaukiam 10-15min. kol keptuvė gerai įkais. Tarpe keptuvę apsukam kad tolygiau įkaistų.
-
Ugnį išjungiam.
-
Sudedam sūrainius į keptuvę mėsa į apačią. Keptuvę įstatom i įkaitusią krosnį. Kepam 3min+3min. apsukdami keptuvę kad tolygiau iškeptų.
-
Sūrainius apverčiam. Ugnį užkuriam ant minimumo. Dedam keptuvę ir kepam dar apie 5 min. kol apskrus, tarpe keptuvę apsukam kad tolygiau keptų.
-
Pateikiam su pasigamintu padažu ir salotomis.
Skanaus! 😊
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/