Print Options:

Traški Čili Jautiena su Laukiniais Ryžiais

Time
Pasiruošimo Laikas: 10 mins Gaminimo Laikas: 50 mins Bendras Laikas: 1 hr
Porcijos 3
Ką panaudojam?
  • 3 vienetai Jautiena (steikai)
  • 1 vienetas Kiaušiniai
  • 4 valgomi šaukštai Kukurūzų krakmolas
  • 0.25 arbatiniai šaukšteliai Druska
  • 0.25 arbatiniai šaukšteliai Pipirai
  • 0.125 arbatiniai šaukšteliai Baltieji pipirai
  • Aliejus
  • 1 vienetas Svogūnai
  • 1 vienetas Čili pipirai
  • 1 arbatinis šaukštelis Imbierai
  • 3 skiltelės Česnakai
  • 2 valgomi šaukštai Ryžių actas
  • 3 valgomi šaukštai Sojų padažas
  • 2 valgomi šaukštai Pomidorų pasta
  • 6 valgomi šaukštai Rudasis cukrus
  • 2 valgomi šaukštai Kečupas
  • 2 valgomi šaukštai Saldus čili padažas
  • Svogūnų laiškai
Kaip gaminam?
  1. Pasiruošiam ingredientusPasiruošiam ingredientus

    Svogūnus supjaustom skiltelėmis. Čili pipirą supjaustom griežinėliais. Imbierą ir česnakus supjaustom smulkiai.
    Jautieną supjaustom juostelėmis skersai skaidulų. Sudedam į indą. Įmušam kiaušinius. Išmaišom kad visur pasidengtų. Suberiam krakmolą, sudedam druską, pipirus ir baltuosius pipirus. Išmaišom, kad jautienos juostelės iš visų pusių pasidengtų.
    Turi gautis lipnios juostelės. Atidedam į šalį kol paruošim kepsninę.

  2. Apkepam mėsą

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom ketaus keptuvę. Įpilam ir gerai įkaitinam aliejų. Dalimis, kad neatšaltų aliejus, po vieną dedam jautienos juosteles. Saugom kad nesupiltų. Apkepam 5-6 minutes kol paruduos ir taps traškios.
    Keletą kartų permaišom, bet stengiamės per daug nejudinti, kad nesumažėtų traškumas.
    Su kiaurasamčiu traukiam juosteles lauk ir sudedam ant popierinio rankšluščio, kad sugertų aliejų.

  3. Apkepam svogūnus

    Sudedam svogūnus. Pamaišydami porą minučių apkepam, kol pradės minkštėti.

  4. Apkepam daržovesApkepam daržoves

    Sudedam čili pipirą, imbierą, česnakus. Pamaišydami pusę minutės apkepam.

  5. Gaminam padažą

    Supilam ryžių actą, sojų padažą, pomidorų pastą, kečupą, cukrų, saldų čili padažą. Išmaišom. Užverdam.
    Keletą minučių pakaitinam kad truputį nugaruotų.

  6. Užbaigiam patiekalą

    Į keptuvę grąžinam jautienos juosteles. Išmaišom ir leidžiam porą minučių sušilti. Traukiam lauk.

  7. Pateikiam ir ragaujam!Traški Čili Jautiena 🥡🥢 su Laukiniais Ryžiais 🍚 😇

    Pateikiam su laukiniai ryžiais apkeptais su kiaušiniu ir žirneliais!

    Skanaus! 😊

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/

Raktažodžiai: jautiena,ryžiai,Azija,Kinija,Kinų maistas