Mėsą supjaustom gabaliukais. Morkas, paprikas, svogūnus, pomidorus ir bulves supjaustom kubeliais. Česnakus supjaustom griežinėliais. Kiaušinius išplakam.
Į dubenį dedam tešlos blynelį ir suformuojam tešlos dubenėlį. Į vidų pridedam mėsos-daržovių įdaro. Užbarstom česnakais ir petražolėm. Įdedam lauro lapelį. Įmetam gabalėlį sviesto. 
Dubenėlius uždarom su tešla. Apspaudžiam. Išimam ir apverčiam ant stalo. Iš tešlos išpjaunam juosteles. Supinam ir čenakus padailinam. Uždedam dangtelių rankenas. Aptepam kiaušinio plakiniu. Apibarstom sezamo sėklomis.

Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui apie 160C temperatūroje. Sudedam čenakus ir kepam 60-80min. Traukiam lauk.

Skanaus!
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/