Į indą supilam pusę stiklinės sojų padažo. Sudedam rudąjį cukrų. Įpilam Sriracha padažo. Įpilam truputį obuolių acto. Supilam austrių padažą. Viską gerai išmaišom, cukrų ištirpdom. Paragaujam. Aštrumą balansuojam Sriracha padažu, rūgštumą cukrumi ir obuolių actu. Kadangi glazūra bus pagrindinis šonkauliukų skonio elementas, tai skonį subalansuojam pagal save.
8 Išvirusius šonkauliukus traukiam lauk.
9 Puodą išvalome. Pilnai išsausiname. Supilame aliejų. Palaukiame kol aliejus įkais iki 180-190C temperatūros.
10 Dalimis, kad neatšaltų aliejus, po 1-2 min. gruzdinam šonkauliukus kol apskrus. Traukiam lauk.
11 Išpilam aliejų. Puodą grąžinam ant kaitlentės. Sudedam šonkauliukus. Suberiam smulkiai pjaustytus česnakus su imbieru. Permaišom.
12 Supilam pasiruošta glazūra. Minutę, kitą maišydami pakaitinam, kad šonkauliukai pasidengtų. Traukiam lauk.
13 Pateikiam apibarstydami sezamo sėklomis ir smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais. Su laukiniais ryžiais.
14 Skanaus!