Print Options:

Vištiena Apsukta Bekonu Iškepta ant Iešmų su Ranch Padažu

Time
Pasiruošimo Laikas: 30 mins Gaminimo Laikas: 30 mins Bendras Laikas: 1 hr
Porcijos 4
Ką panaudojam?
  • Vištų krūtinėlė
  • BBQ prieskoniai
  • Šalto rūkymo šoninės juostelės
  • Aliejus
  • BBQ padažas
  • Švž. petražolės
  • Naminis Ranch padažas
  • 1 arbatinis šaukštelis Švž. krapai
  • 1 arbatinis šaukštelis Česnakų laiškai
  • 0.5 arbatiniai šaukšteliai Druska
  • 1 arbatinis šaukštelis Pipirai
  • 2 arbatiniai šaukšteliai Česnakų prieskoniai
  • 2.5 valgomi šaukštai Majonezas
  • 2 valgomi šaukštai Grietinė
  • 2 valgomi šaukštai Pasukos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai Garstyčios Poppamies
  • 1 arbatinis šaukštelis Vorčesterio padažas
  • 0.5 vienetai Citrina
Kaip gaminam?
  1. Pasiruošiam ingredientus

    Vištienos krūtinėlę supjaustom gabaliukais. Apšlakstom aliejumi. Apibarsom BBQ prieskoniais. Išmaišom.
    Šoninės juosteles perpjaunam per pusę skersai. Kiekvieną gabaliuką apsukam šoninės juostele ir maunam ant plačių iešmų.

  2. Gaminam naminį Ranch padažąGaminam naminį Ranch padažą

    Švž. krapus ir česnakų laiškus supjaustom smulkiai.
    Į indą sudeda majonezą, druską, pipirus, česnakų prieskonius, grietinę, pasukas, garstyčias, Vorčesterio padažą. Išspaudžiam truputį citrinos sulčių. Išmaišom iki vientisos masės. Paliekam pastovėti iki kol iškepsim vištieną.

  3. Kepam vištienąKepam vištieną

    Kepsnine paruošiame tiesioginiam kepimui. Naudojam senas anglis arba dedam mažai anglių.Anglys turi būti pilnai išdegę ir pasidengę baltais pelenais. Anglis gausiai apibarstom druska.
    Kepam vištienos iešmus iš abiejų pusių kol iškeps. Likus kepti maždaug 10 minučių gabaliukus aptepam BBQ padažu. Apverčiam. Aptepam. Kepam 5 min. Apverčiam. Vėl aptepam BBQ padažu ir kepam dar 5 minutes, kol padažas glazūruosis.

  4. Pateikiam ir ragaujam!

    Pateikiam apšlakstydami naminiu Ranch padažu. Ir apibarstydami švž. petražolėm.

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/250575107144271

Raktažodžiai: vištiena,grill,iešmai,ranch