Print Options:

Vištienos Grill Sparneliai su Cherry&Cola padažu

Vištienos Grill Sparneliai su Cherry&Cola padažu
Time
Pasiruošimo Laikas: 120 mins Gaminimo Laikas: 60 mins Bendras Laikas: 3 hrs
Porcijos 4
Ką panaudojam?
  • 1 kilogramas Vištų sparneliai (vidinės dalys)
  • 1.5 litras Vanduo
  • 2 valgomi šaukštai Druska
  • 0.25 stiklinės Rudasis cukrus
  • 2 skiltelės Česnakai (sutraiškytos)
  • 4 vienetai Šv. Čiobreliai
  • Poppamies Cherry&Cola padažas
Kaip gaminam?
  1. Marinuojam sparnelius

    Dideliam inde sumaišom 1.5L vandens, 2 v.š. druskos, 0.25 stiklinės rudojo cukraus, 2-3 skilteles traiškyto česnako, 4 šakeles čiobrelio.
    Suberiam sparnelius ir marinuojam 2 valandas kambario temperatūroje.

  2. Kepam sparneliusKepam sparnelius

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui 180-200C temperatūroje. Groteles patepam aliejumi.
    Sudedam sparnelius ir kepam iš abiejų pusių po 5-10 min. kad atsirastų grill žymės.
    Įdedam deflektorių ir netiesioginėje 170-180C temperatūroje kepam sparnelius apie 10-15 min.
    Aptepam Poppamies Cherry&Cola padažu. Kepam dar 10-15 min.
    Apverčiam. Aptepam Poppamies Cherry&Cola padažu. Kepam dar 10-15 min. kol iškeps.

  3. Pateikiam ir ragaujam!Vištienos Grill Sparneliai su Cherry&Cola padažu

    Pateikiam apibarstydami sezamo sėklomis ir smulkintais svogūnų laiškais.
    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/152129373655512
Poppamies Cherry&Cola padažas: https://www.kamadobono.lt/lt/prieskoniai-padazai/pada%C5%BEas-marinatas-cherry-cola-bbq-345-g-detail

Raktažodžiai: vištiena,sparneliai,poppamies,grill