Petražoles supjaustom smulkiai. Sumaišom majonezą, Sweet Chili padažą ir Sriracha padaža.
Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 180C temperatūroje. Dedam iešmelius ir kepam 30 min. iki vidinės 74C temperatūros. Tarpe apverčiam.
Apšlakstom alyvuogių aliejumi. Išmaišom. Pagardinam druska, pipirais. Apibarstom parmidžano sūriu. Išmaišom, kad iš visų pusių pasidengtų. Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui 180C temperatūroje. Ant kepimo tinklelio išdėliojam bulvių šiaudelius ir kepam kol iškeps ir bulvės taps minkštos.
Pateikiam iešmelius su parmidžaninėmis bulvytėmis apibarstydami petražolėmis.
Skanaus!😊
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/