
Vištienos Kepsniukai-Kebabiukai Forneza Krosnyje
Ką panaudojam?
Sviestinis padažas:
Kaip gaminam?
-
Svogūnus, svogūnų laiškus, paprikas, kalendrą supjaustom smulkiai. Nutarkuojam citrinos žievelė. Sumaišom visus ingredientus į vientisą masę.
-
Suformuojam kebabiukus. Kad lengviau perkelti ant keptuvės suformuojam kebabiukus ant atskirų kepimo popieriaus lakštelių. Dedant į keptuvę užteks tik apversti ir nuimti popieriukus.
-
Paruošiame Forneza krosnį kepimui. Palaukiam 10-15min. kol įkais akmuo. Įstatom keptuvę. Palaukiam kol keptuvė įkais.
-
Sudedam kebabiukus ir kepam 5 min. Keptuve apsukam. Kepam dar 5 min. Kebabiukus apverčiam. Kepam dar apie 5 min. Keptuvę apsukam. Kepam dar apie 5 min.
-
Sviestinis padažas:
Keptuvėje ištirpdom sviestą. Suberiam prieskonius. Išmaišom. Leidžiam pastovėti kad skoniai pradėtų draugauti. -
Pateikiam kebabiukus apšlakstydami sviestiniu padažu su bulvytėmis Fri ir česnakiniu padažu bulvytėms ir ne tik.
Skanaus! 😊
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/