
Svogūnus, svogūnų laiškus, paprikas, kalendrą supjaustom smulkiai. Nutarkuojam citrinos žievelė. Sumaišom visus ingredientus į vientisą masę.
2 
Suformuojam kebabiukus. Kad lengviau perkelti ant keptuvės suformuojam kebabiukus ant atskirų kepimo popieriaus lakštelių. Dedant į keptuvę užteks tik apversti ir nuimti popieriukus.
3 Paruošiame Forneza krosnį kepimui. Palaukiam 10-15min. kol įkais akmuo. Įstatom keptuvę. Palaukiam kol keptuvė įkais.
4 
Sudedam kebabiukus ir kepam 5 min. Keptuve apsukam. Kepam dar 5 min. Kebabiukus apverčiam. Kepam dar apie 5 min. Keptuvę apsukam. Kepam dar apie 5 min.
5 Sviestinis padažas:
Keptuvėje ištirpdom sviestą. Suberiam prieskonius. Išmaišom. Leidžiam pastovėti kad skoniai pradėtų draugauti.
6 
Pateikiam kebabiukus apšlakstydami sviestiniu padažu su bulvytėmis Fri ir česnakiniu padažu bulvytėms ir ne tik.
Skanaus! 😊