Print Options:

Vištų Širdelių Troškinys su Kreivabūdėmis Kazane

Time
Pasiruošimo Laikas: 15 15 mins Gaminimo Laikas: 45 45 mins Bendras Laikas: 1 hr
Porcijos 2
Ką panaudojam?
  • 500 gramai Vištų širdelės
  • 2 vienetai Svogūnai
  • 4 skiltelės Česnakai
  • 300 gramai Grybai Kreivabūdės
  • Druska
  • Pipirai
  • 300 mililitrai Alus
  • 75 mililitrai Vanduo
  • 6 valgomi šaukštai Grietinė
  • Aliejus
Kaip gaminam?
  1. Paruošiam ingredientusParuošiam ingredientus

    Svogūnus supjaustom plonų žiedų ketvirčiais. Česnaką supjaustom smulkiai. Kreivabūdes supjaustom stambokais bet nestorais gabaliukais.

  2. Apkepam svogūnus ir česnakus

     Į kepsninę statom ketaus kazaną ir įpilam aliejaus. Suberiam svogūnus ir smulkiai pjaustytą česnaką. Pamaišydami apkepam apie kol pagels.

  3. Apkepam širdeles

    Suberiam širdeles. Pamaišydami apkepam kol apskrus. Padruskinam. Papipirinam.

  4. Apkepam kreivabūdesApkepam kreivabūdes

    Suberiam kreivabūdes. Išmaišom. Pamaišydami pakepam 5-6min.

  5. Troškinam

    Supilam alų. Pamaišydami išgarinam.
    Kai alus išgaruos supilam vandenį. Įdedam 6 v.š. su kaupu grietinės. Išmaišom. Paragaujam. jei reikia dar padruskinam, papipirinam. Uždengiam kazaną, uždarom kepsninę. Pilnai uždarom kepsninės oro sklendes ir leidžiam pasitroškinti apie 10-15min.
    Atidarom, patikrinam ar padažas sutirštėjo. Jei dar per skystas, tai pamaišydami palaikom atvirą kol nugaruos ir padažas sutirštės.

  6. Pateikiam ir ragaujam!Vištų Širdelių Troškinys su Kreivabūdėmis Kazane

    Pateikiam su kazane gruzdintom bulvytėm.

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/142478581287258

Raktažodžiai: vištiena,širdelės,kazanas,troškinys