Aštri Kiaulienos Šoninė Korėjietiškai

Aštri kiaulienos šoninė korėjietiškai.
pinit View Gallery 3 photos

Aštri Kiaulienos Šoninė Korėjietiškai

Pasiruošimo Laikas 30 mins Gaminimo Laikas 30 mins Bendras Laikas 1 hr
Porcijos: 4

Ką panaudojam?

Marinatas

Kaip gaminam?

  1. Paruošiam daržoves ir užmarinuojam mėsą
    Svogūnų laiškus supjaustome 3-4cm ilgio šiaudeliais. Pasmulkinam česnaką, imbiebrą ir svogūną į mažus kubelius.
    Jei kiauliena su oda - nulupam. Kiaulienos supjaustom juostelėmis ir paploninom su plokščiu mėsos plaktuku iki maždaug 3mm storio ir supjaustom vieno kąsnio kvadratais.
    Į blenderį suberiam visus marinato ingredientus ir suplakam iki vientisos masės. Dideliame inde suberiam mėsą, užpilam marinatu ir gerai išmaišom. Statom į šaldytuvą ir paliekam marinuotis mažiausiai 1 val. Jei išeina ilgiau, kokias 3-4val.
  2. Kepam mėsą
    Kepsninę paruošiam tiesioginiam kepimui statom gilią ketaus keptuvę. Pilam truputį aliejaus ir gerai įkaitinam.
    Kai aliejus įkaito supilam kiaulieną su visu marinatu, kuris taps padažu.
    Aukštoje kaitroje pavartydami kepam apie 15-20min. kol šoninė truputį apskrus ir padažas taps tirštas. Baigus kepti nuimam, suberiam svogūnų laiškų šiaudelius, išmaišom ir leidžiam jiems sušilti.
  3. Pateikiam ir ragaujam!
    Pateikiam ant salotos lapo su laukiniais ryžiais apibarstydami svogūnų laiškų žiedais ir sezamo sėklomis.
    Skanaus! 🔥😋

...

Daugiau fotografijų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/107303661471417

Raktažodžiai: kiauliena,šoninė,bekonas,korėja patiekalai,azija patiekalai,aštrūs patiekalai,ketaus keptuvė

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *