Arabiška Vištiena M’hammar Kazane

Arabiška vištiena M'hammar kazane ♨️
pinit View Gallery 4 photos

Arabiška Vištiena M’hammar Kazane

Porcijos: 4

Aprašymas

Truputį netradicinis troškinys, nes viskas troškinasi paprikų ir svogūnų sultyse.
Labai skanus, 💯% rekomenduotinas troškinukas 10/10 🤤

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

  1. Pasiruošiam ingredientus

    Pasmulkinam svogūnus ir paprikas, kad tilptų į blenderį. Svogūnus su paprikom ir čili pipiru sublenderiuojam į vientisą masę. Bulves nulupam ir jei didelės pasmulkinam. Smulkiai supjaustom krapus ir petražoles.

    Pasiruošiam ingredientus
  2. Apkepam vištieną

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom kazaną ir gerai įkaitinam aliejų.
    Dalimis, kad neatšaltų kazanas iš visų pusių apskrudinam vištų blauzdeles. Išimam ir atidedam į šalį.

  3. Apkepam bulves

    Jei reikia dapilam aliejaus. Suberiam bulves ir pamaišydami kepam kol išorė apskrus. Bulvių vidus gali ir likti žalias. Išimam ir atidedam į šalį.

    Apkepam bulves
  4. Troškinam

    Į kazaną grąžinam vištieną. Išmaišom. Pagardinam druska, pipirais, čili pipirų prieskoniais. Trindami tarp delnų suberiam kumino sėklas. Išmaišom.
    Supilam maltų paprikų-svogūnų-čili masę. Išmaišom. Uždarom kazaną, uždarom kepsninę ir oro sklendes paliekam minimaliai. Paliekam troškintis 20min.

  5. Sudedam bulves ir užbaigiam patiekalą

    Sudedam apkeptas bulves ir lauro lapelius. Išmaišom, kad bulvės pasinertų į skystį. Paliekam troškintis dar apie 15-20 minučių, kol bulvės taps minkštos.
    Paragaujam. Jei reikia dar įberiam druskos ar pipirų. Likus keletai minučių iki išėmimo užbarstom dalį smulkintų krapų ir petražolių.

    Sudedam bulves ir užbaigiam patiekalą
  6. Pateikiam ir ragaujam!

    Pateikiam lėkštėj užberdami likusius krapus ir petražoles.

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/198400805695035

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *