Aštrus jautienos troškinys Negulašofka

Aštrus 🌶 jautienos troškinys 🔥 Negulašofka 😄
Aštrus jautienos troškinys Negulašofka pinit View Gallery 4 photos

Aštrus jautienos troškinys Negulašofka

Pasiruošimo Laikas 20 mins Gaminimo Laikas 210 mins Bendras Laikas 3 hrs 50 mins
Porcijos: 4

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

  1. Pasiruošiame ingredientus

    Mėsą supjaustom graikiško riešuto dydžio kubeliais. Svogūnus supjaustom pusžiedžiais. Morkas supjaustom žiedais arba pusžiedžiais. Saliero stiebus supjaustom žiedais.

    Pasiruošiame ingredientus
  2. Apkepam mėsą

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom ketaus keptuvę. Įpilam nemažai aliejus. Palaukiam kol įkais iki 170-175C temperatūros. Dalimis, kad neatšaltų keptuvė, apkepam mėsą, kad apskrustų. Mėsą traukiam lauk ir atidedam į šalį.

    Apkepam mėsą
  3. Apkepam daržoves

    Aliejų išpilam. Jei reikia keptuvę išvalom. Ištirpdom gabaliuką sviesto. Suberiam svogūnus, salierus ir morkas. Pamaišydami kepam kol pagels ir karamelizuosis.
    Daržoves patraukiam į šalį. Sudedam pomidorų pastą. Pamaišydami apkepam. Išmaišom. Traukiam lauk.

  4. Troškinam

    Įstatom Grandfeu ketaus puodą. Įdedam gabaliuką sviesto. Sudedam miltus. Maišydami 0.5 min. pakaitinam kol sviestas ištirps ir miltai truputį apkeps.
    Į puodą sudedam mėsą ir daržoves su visomis susikaupusiomis sultimis. Išmaišom. Sudedam česnako skilteles, kvapniųjų pipirų žirnelius, lauro lapelius, cukrų, pagardinam druska. Čiobrelio šakeles surišam ir įmetam į puodą. Pagal norimą aštrumą įpilam Sriracha padažo.
    Išmaišom. Supilam vyną. Sultinio įpilam tiek, kad viską apsemtų per 2cm. Išmaišom.
    Užverdam. Puodą uždengiam. Kepsninę uždarom. Oro sklendes paliekam praviras minimaliai. Troškinam 2-2.5 valandos. Tarpe patikrinam ar netrūksta sultinio. Jei reikia dapilam.

    Troškinam
  5. Užbaigiam patiekalą

    Paragaujam. Jei reikia dar pagardinam druska ar švž. maltais pipirais. Jei trūksta aštrumo, tai dar įpilam Sriracha padažo. Jei vynas ir pomidorų pasta suteikė per daug rūgštumo, tai skonį subalansuojame įberdami dar cukraus.
    Jei padažas gavosi per skystas ir norisi dar tirščiau, tai 100ml šalto vandens įmaišom 1 v.š. krakmolo ir maišydami supilam į troškinį. Palaukiam kol padažas sutirštės.

    Užbaigiam patiekalą
  6. Pateikiam ir ragaujam!

    Pateikiam su bulvių koše su pelėsiniu sūriu ir marinuotais agurkėliais. Niam. 🤤

    Skanaus! 🙂

    Aštrus jautienos troškinys Negulašofka

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/225386866329762

Raktažodžiai: jautiena,troškinys,aštrus,guliašas

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *