Azijietiška Lašišos Užkanda

Azijietiška Lašišos Užkanda pinit View Gallery 3 photos

Azijietiška Lašišos Užkanda

Porcijos: 2

Aprašymas

Azijietiška Lašišos Užkanda prie 🍺

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

  1. Paruošiam ingredientus

    Imbierą nulupam ir supjaustom smulkiai. Česnakus ir čili pipirą supjaustom smulkiai.
    Nuo lašišos nulupam odą ir supjaustom vieno kąsnio kubeliais. Suberiam į didelį indą ir užpilam sojų padažu, suberiam imbierą, česnakus, čili pipirą, užpilam ryžių actą, pagardinam pipirais. Viską išmaišom ir paliekam marinuotis kambario temperatūroje apie 30min.

    Imbierą nulupam ir supjaustom smulkiai. Česnakus ir čili pipirą supjaustom smulkiai. Nuo lašišos nulupam odą ir supjaustom vieno kąsnio kubeliais. Suberiam į didelį indą ir užpilam sojų padažu, suberiam imbierą, česnakus, čili pipirą, užpilam ryžių actą, pagardinam pipirais. Viską išmaišom ir paliekam marinuotis kambario temperatūroje apie 30min.
  2. Gaminam padažą

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom gilią ketaus keptuvę arba kazaną ir gerai įkaitinam. Iš marinato ištraukiam lašišos gabaliukus ir atidedam į šalį. Likusį marinatą supilam į įkaitintą keptuvę. Supilam medų ir suberiam sezamo sėklas. Išmaišom.
    Pamaišydami kaitinam apie 5-10 min. kol padažas sutirštės.

    Gaminam padažą
  3. Kepam lašišos gabaliukus

    Suberiam lašišos gabaliukus ir pastoviai maišydami kepam ne ilgiau kaip 1.5-2 min.

    Kepam lašišos gabaliukus
  4. Pateikiam ir ragaujam!

    Lašišą traukiam lauk (padažą paliekam, ant žuvies nepilam). Pateikiam į kiekvieną gabaliuką įsmeigdami krapštukus paslėptus svogūnų laiškuose, užbarstydami sezamo sėklomis ir smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais.
    Prieš valgant leidžiam truputį atvėsti.

    Skanaus! 🙂

    Azijietiška Lašišos Užkanda

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/164268855774897

Raktažodžiai: lašiša,užkandis,žuvis,azija

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *