Bekončiupsiai

Saldžios, šaltai rūkytos ir pagrilintos kiaulienos šoninės juostelės.
Bekončiupsiai pinit View Gallery 4 photos
Pasiruošimo Laikas 10 min Gaminimo Laikas 30 min Bendras Laikas 40 mins
Porcijos: 6

Aprašymas

Saldžios, šaltai rūkytos ir pagrilintos kiaulienos šoninės juostelės 🍭

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

  1. Pirmiausiai pasigaminam glazūrą

    Alų supilam į indą. Suberiam cukrų ir maišydami ištirpinam.

  2. Paruošiam juosteles

    Šaldytuve palaikytas, dvigubas šoninės juosteles sumaunam ant medinių iešmelių. Iš abiejų pusių aptepam pasiruošta glazūra ir apibarstom ruduoju cukrumi.

    Bekono juostelės
  3. Kepam juosteles

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui 150-180C temperatūroje. Sudedam juosteles. Kepam 10 min.
    Aptepam juoteles glazūra. Apverčiam. Aptepam kitą pusę. Kepam dar 10 min.
    Aptepam juoteles glazūra. Apverčiam. Aptepam kitą pusę. Kepam dar 10 min.

    Kepam bekono juosteles
  4. Pateikiam ir ragaujam!

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/110739067794543

Raktažodžiai: bekonas,bekono juostelės,užkanda,desertas

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *