Print Options:

Bekončiupsiai

Bekončiupsiai
Time
Pasiruošimo Laikas: 10 mins Gaminimo Laikas: 30 mins Bendras Laikas: 40 mins
Porcijos 6
Description

Saldžios, šaltai rūkytos ir pagrilintos kiaulienos šoninės juostelės 🍭

Ką panaudojam?
  • Š. r. kiaulienos šoninės juostelės
  • 0.75 cup Curkus (rudasis)
  • 0.5 cup Alus (tamsus)
  • Mediniai iešmeliai
Kaip gaminam?
  1. Pirmiausiai pasigaminam glazūrą

    Alų supilam į indą. Suberiam cukrų ir maišydami ištirpinam.

  2. Paruošiam juostelesBekono juostelės

    Šaldytuve palaikytas, dvigubas šoninės juosteles sumaunam ant medinių iešmelių. Iš abiejų pusių aptepam pasiruošta glazūra ir apibarstom ruduoju cukrumi.

  3. Kepam juostelesKepam bekono juosteles

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui 150-180C temperatūroje. Sudedam juosteles. Kepam 10 min.
    Aptepam juoteles glazūra. Apverčiam. Aptepam kitą pusę. Kepam dar 10 min.
    Aptepam juoteles glazūra. Apverčiam. Aptepam kitą pusę. Kepam dar 10 min.

  4. Pateikiam ir ragaujam!

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/110739067794543

Raktažodžiai: bekonas,bekono juostelės,užkanda,desertas
Receptas Internete: https://www.gogrill.lt/receptas/bekonciupsiai/