Gruzdinta Apelsininė Vištiena

pinit View Gallery 5 photos

Gruzdinta Apelsininė Vištiena

Pasiruošimo Laikas 20 mins Gaminimo Laikas 70 mins Bendras Laikas 1 hr 30 mins
Porcijos: 4

Aprašymas

👉 Vištienos gabaliukai apvolioti kukurūzų krakmole su sojos padažu ir kiaušinių baltymais. Pagruzdinti aliejuje Grand feu ketaus puode ir aprengti pasigamintu apelsininiu padažu. Ir aišku, pagal visas tradicijas, pateikti su laukiniais ryžiais apkeptais su kiaušiniu 🫠

Ką panaudojam?

Padažas

Kaip gaminam?

  1. Paruošiam ingredientus ir vištieną

    Vištieną supjaustom vieno kąsnio gabaliukais. Suberiam į didelį indą. Suberiam kukurūzų krakmolą. Pagardinam pipirais. Supilam sojų padažą. Sudedam kiaušinių baltymus. Užpilam vandens. Viską gerai išmaišom kad gautųsi vientisa masė ir visi gabaliukai pasidengtų.

    Paruošiam ingredientus ir vištieną
  2. Gruzdinam vištieną
    Kamado BONO Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom Grand feu ketaus puodą. Supilam aliejų. Palaukiam kol įkais iki 170C temperatūros. Dalimis, kad neatšaltų aliejus, po 4-5 minutes gruzdinam vištieną. Saugom kad gabaliukai nesuliptų.
    Išgruzdinus visus gabaliukus, dar kartą, dalimis trumpam sudedam gabaliukus į aliejų, kad taptų traškesni. Traukiam lauk. Aliejų išpilam.
    Gruzdinam vištieną
  3. Gaminam padažą
    Išspaudžiam česnakus. Sutarkuojam imbierą. Supilam sojų padažą. Išspaudžiam iš švž. apelsino sultis. Įtarkuojam apelsino žievelę. Suberiam rudąjį sukrų. Supilam ryžių actą. Supilam apelsinų sultis. Išmaišom.
    Supilam į ketaus puodą. Užverdam.
  4. Baigiam gaminti patiekalą
    Padažo sutirštinimui 1 v.š. kukurūzų krakmolo ištirpdom 100ml. šalto vandens. Pastoviai maišydami pilam krakmolo mišinį ir stebim kaip padažas tirštėja.
    Suberiam vištieną. Išmaišom. Palaukiam kol vištiena sušils. Traukiam lauk.
  5. Pateikiam ir ragaujam!
    Pateikiam su laukiniais ryžiais apkeptais su kiaušiniu.
    Skanaus! 😊

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/

Raktažodžiai: vištiena,Grandfeu,Azija

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *