Kepta Vištiena Tom Yum

pinit View Gallery 4 photos

Kepta Vištiena Tom Yum

Pasiruošimo Laikas 1 hr Gaminimo Laikas 75 mins Bendras Laikas 2 hrs 15 mins
Porcijos: 4

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

  1. Pasiruošiam ingredientus

    Svogūnus, česnakus, imbierą, čili pipirą, kalendrą, citrinžolę supjaustom smulkiai.

    Pasiruošiam ingredientus
  2. Marinuojam vištieną

     Dideliam inde sumaišom su ruduoju cukurmi, žuvų padažu, sojos padažu, aliejumi, kokosų pienu, citrinų sultimis. Sudedam vištų blauzdeles gerai išmaišom, kad visur pasidengtų. Paliekam pasimarinuoti kambario temperatūroje apie 40min.

    Marinuojam vištieną
  3. Kepam blauzdeles

    Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 180C temperatūroje.
    Sudedam į kepimo formą. Blauzdeles kartu su marinatu supilame ir paskirstome kepimo formoje. Dedam į kepsninę ir netiesioginėje kaitroje kepam apie 30-45min. kol truputį apskrus. Apverčiam ir kepam dar 30min. kol apskrus.

  4. Pateikiam ir ragaujam!

    Pateikiam apibarstydami smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais.

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/240304274838021

Raktažodžiai: vištiena,tomyum

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *