Svogūnus, česnakus, imbierą, čili pipirą, kalendrą, citrinžolę supjaustom smulkiai.
Dideliam inde sumaišom su ruduoju cukurmi, žuvų padažu, sojos padažu, aliejumi, kokosų pienu, citrinų sultimis. Sudedam vištų blauzdeles gerai išmaišom, kad visur pasidengtų. Paliekam pasimarinuoti kambario temperatūroje apie 40min.
Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 180C temperatūroje.
Sudedam į kepimo formą. Blauzdeles kartu su marinatu supilame ir paskirstome kepimo formoje. Dedam į kepsninę ir netiesioginėje kaitroje kepam apie 30-45min. kol truputį apskrus. Apverčiam ir kepam dar 30min. kol apskrus.
Pateikiam apibarstydami smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais.
Skanaus! 🙂
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/240304274838021