Print Options:

Kepta Vištiena Tom Yum

Time
Pasiruošimo Laikas: 1 hr Gaminimo Laikas: 75 mins Bendras Laikas: 2 hrs 15 mins
Porcijos 4
Ką panaudojam?
  • 1.1 kilogramas Vištų blauzdelės
  • 90 gramai Raudonieji svogūnai
  • 3 valgomi šaukštai Česnakai
  • 3 valgomi šaukštai Imbieras
  • 3 valgomi šaukštai Čili pipirai
  • 1.5 valgomas šaukštas Švž. Kalendra
  • 3 valgomi šaukštai Rudasis cukrus
  • 4.5 valgomi šaukštai Žuvų padažas
  • 1.5 valgomas šaukštas Sojų padažas
  • 3 valgomi šaukštai Aliejus
  • 80 mililitrai Kokosų pienas
  • 0.5 arbatiniai šaukšteliai Citrinžolė
  • 50 mililitrai Citrinų sultys
  • Svogūnų laiškai
Kaip gaminam?
  1. Pasiruošiam ingredientusPasiruošiam ingredientus

    Svogūnus, česnakus, imbierą, čili pipirą, kalendrą, citrinžolę supjaustom smulkiai.

  2. Marinuojam vištienąMarinuojam vištieną

     Dideliam inde sumaišom su ruduoju cukurmi, žuvų padažu, sojos padažu, aliejumi, kokosų pienu, citrinų sultimis. Sudedam vištų blauzdeles gerai išmaišom, kad visur pasidengtų. Paliekam pasimarinuoti kambario temperatūroje apie 40min.

  3. Kepam blauzdeles

    Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 180C temperatūroje.
    Sudedam į kepimo formą. Blauzdeles kartu su marinatu supilame ir paskirstome kepimo formoje. Dedam į kepsninę ir netiesioginėje kaitroje kepam apie 30-45min. kol truputį apskrus. Apverčiam ir kepam dar 30min. kol apskrus.

  4. Pateikiam ir ragaujam!

    Pateikiam apibarstydami smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais.

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/240304274838021

Raktažodžiai: vištiena,tomyum