Kiaulienos Šonkauliai su Raugintais Kopūstais ir Bulvėmis Ištroškinti Grandfeu Puode

Kiaulienos Šonkauliai su Bulvėmis Ištroškinti Grandfeu Puode pinit View Gallery 4 photos

Kiaulienos Šonkauliai su Raugintais Kopūstais ir Bulvėmis Ištroškinti Grandfeu Puode

Pasiruošimo Laikas 30 mins Gaminimo Laikas 140 mins Brandinimo Laikas 20 mins Bendras Laikas 3 hrs 10 mins
Porcijos: 4

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

  1. Paruošiam ingredientus

    Šonkaulius supjaustom po vieną. Bulves nulupam ir supjaustom mažais kubeliais. Svogūnus supjaustom smulkiai. Morkas nulupam ir supjaustom gabaliukais.
    Jei kopūstai labai rūgštūs, tai praplaunam su vandeniu.

    Paruošiam ingredientus
  2. Apkepam šonkauliukus

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom ketaus keptuvę. Įpilam aliejaus. Palaukiam kol įkais. Sudedam ir apkepam šonkaulius iš visų pusių kol apskrus. Traukiam lauk.

    Apkepam šonkauliukus
  3. Apkepam sovgūnus su morkomis

    Į keptuvę sudedam ir apkepam svogūnus, kol truputį apskrus.
    Suberiam morkas. Pamaišydami kepam kol suminkštės.

  4. Apkepam raugintus kopūstus

    Sudedam raugintus kopūstus, pipirus žirneliais, kmynus, lauro lapelį. Išmaišom. Pamaišydami viską gerai apkepam.
    Paragaujam ar ko netrūksta. Jei per daug rūgštumo, tai skonį subalansuojam įberdami cukraus. Traukiam lauk ir atidedam į šalį.

  5. Troškinam bulves su šonkauliais

    Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 200C temperatūroje.

    Kol kepsninė kaista paruošiame Grandfeu puodą.
    Dugną ištepam sviestu. Suberiam ir tolygiai paskirstom bulves. Pagardinam trupučiu druskos.
    Sudedam apkeptus šonkaulius. Užpilam verdančiu vandeniu, kad padengtų bulves esančias dugne.
    Puodą uždengiam. Statom į kepsninę ir netiesioginėje kaitroje kepam 40-50 min.

  6. Sudedam raugintus kopūstus

    Puodą išimam. Atidengiam ir tolygiai ant viršaus sudedam ir paskirstom apkeptus kopūstus.

    Sudedam raugintus kopūstus
  7. Troškinam viską kartu su kopūstais

    Puodą uždengiam, grąžinam į kepsninę ir kepam dar 20 min.
    Traukiam lauk ir paliekame uždengtą šiltai pastovėti 10-20min.

  8. Pateikiam ir ragaujam!

    Skanaus! 🙂

    Kiaulienos Šonkauliai su Bulvėmis Ištroškinti Grandfeu Puode

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/289825486552566

Raktažodžiai: kiauliena,šonkauliai,grandfeu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *